070-355 80 40
Aanmelden

Takeaway & Delivery

Waarom kiest Lunchroom Up voor Drinkz & Dinnr?

Wist je dat?

Als je via de huidige grote bestel- en bezorgapps je eten bestelt, de horeca-ondernemer tot wel 40% van de omzet moet afdragen? Eigenlijk gek toch?!

Daarom..

..hebben we Drinkz & Dinnr opgericht. Wij zijn er voor de klant én de horeca. Hoe? Wij bieden dezelfde service, echter voor blijvend lage tarieven.

En wat heb ik daaraan als besteller?

Vanwege deze lage tarieven ontvang je bij een bestelling via Drinkz & Dinnr automatisch een tegoed voor je volgende bestelling bij Lunchroom UP! Je profiteert dus direct als klant én je steunt ook nog eens Lunchroom UP.

Hoe is dat mogelijk?

Van de marge die er wordt gerekend door de grote bestelplatforms wordt ontzettend veel uitgegeven aan marketing & adverteren. Deze overbodige kosten besparen we de horeca, echter dat betekent dat we het moeten (en willen) hebben van samenwerken. De promotie voor het bestellen via Drinkz & Dinnr door restaurants en mond-op-mond reclame door onze (nieuwe) klanten is cruciaal voor ons.

Bezorgen kan dus vanaf nu ook voor de gerechten van Lunchroom UP! En take-away bestellen via de app is zelfs helemaal gratis voor zowel Lunchroom UP als voor jou. Help jij ook? Dank je wel!

Je kunt de app hieronder downloaden.